Blog - svibanj 2007
četvrtak, svibanj 31, 2007
Čcetvrtak / 31.05. / ILLECTRIC FUNK FESTIVAL 07 _ VIDEOSKOP @ Kino Tuskanac 

Što je to Videoskop?
Videoskop je live video session na kojem se kroz kratke, desetominutne nastupe predstavlja desetak domacih i inozemnih video jockey-a (VJ). Oni na licu mjesta, uzivo, mijenjaju i manipuliraju samom slikom a sve uz pratnju glazbenih podloga. 

Live video session with VJ's: 

Sanch TV
/D
CasTrio /SR
VJ O-zO & DJ Woo-D /SLO
onoxo
zvukbroda 
CE6
LIIK 
Herbarij
Klif 

Početak u 22:00, kraj u ponoc. Ulaz: 15kn

Par riječi o ovogodišnjem glavnom gostu:

SANCH TV
/D
U posljednje cetiri godine, od kada je SANCH počeo intenzivno raditi na svom live visual set-u, njegovi se nastupi konstantno mijenjaju i evoluiraju bas kao i sam video. Sav je sadrzaj autentican, bez koristenja clipova ili live videa, generiran u samom softveru a napravljen je tako da se moze mijenjati ovisno o glazbi i ugodjaju prostora. 
Radi se o 3D apstraktnom/grafičkom live set-u napravljenom u realnom vremenu, bez konkretne poruke ili price. To je studija o estetici/matematici i pokretu.  
Sanch je za potrebe live nstupa izgradio sistem sa 4 ekrana, preko kojih projicira panoramsku sliku ili svaki koristi s razlicitom slikom, a njegov virtualni set nije limitiran rezolucijom pa moze biti prikazan na koliko god ekrana zeli, bilo kojih oblika. Za svoj rad koristi vvvv ( http://vvvv.org/tiki-index.php ) i vec je duze vrijeme zaposlen kao dizajner u frankfurtskom dizajn birou "meso" (http://www.meso.net/ ). 
SANCH nastupa na pozornici sa glazbenicima ili DJ-ima, najcesce uz elektronsku glazbu. Nastupao je po mnogim klubovima i video eventima u Europi: Francuskoj, Spanjolskoj, Italiji, Njemackoj, Velikoj Britaniji, Svicarskoj, Ceskoj,…, a u posljednjih godinu dana cesto nastupa radeci audio-vizualni set u suradnji s kolegama iz Audioakupunkture etikete.
http://www.sanchtv.com/

nightonearth @ 02:56 |Komentiraj | Komentari: 0
google oglasi
Brojač posjeta
70741
blog catalog
padaj silo

Padaj, silo i nepravdo,
narod ti je sudit zvan;
bježte od nas noćne tmine,
svanuo je i naš dan.

Pravo naše ugrabjeno
amo natrag dajte nam;
ne date li, ne molimo,
uzet će ga narod sam.

Index.hr
Nema zapisa.