Blog - kolovoz 2007
srijeda, kolovoz 29, 2007
Subota, 01.09.2007. @  Klub Aquarius, Zagreb

Bass Invaders & Friends vol.2

featuring:

room1 - 174 bpm:

Odium (Sub:System)
Juice
Gekko

room2 - 132 bpm:

Labosh (Breakalicious)
M.I.L.E. (Groodanje)
Chatko


+ special appearance by MC Yuri (Stillness)
+ visuals by Somatik & .exe

Gdje: Aquarius, Jarunska obala b.b., Zagreb
Od: 22
Do: 05
Upad: 20 kn do ponoci, 30 kn nakon


Web info:
http://www.bass-invaders.com/
http://www.aquarius.com/

_______________________________________
Nagradna igra:
2x1 upada, s nagradnim pitanjem ili bez njega - kako vam pase.
Rezultate javiti na ovaj mail do cetvrtka 30.08 .
nightonearth @ 21:09 |Komentiraj | Komentari: 0

Jedno nedjeljno poslijepodne provela sam s društvom uživajući u blagodatima interneta. Znate kad vam je onako dosadno i počnete raditi gluposti i lupetati :) U svom tom zanosu lupetanja netko je uzviknuo: "Daj upiši "
gole babe" u search!!!"
Ja sam instiktivno otipkala "golebabe" i gle čuda...Netko se fakat dosjetio i napravio site www.golebabe.com ...pa mislim stvarno rispekt...to treba fakat znati :)
Na siteu vam se pružaju blagodati lijepih, slavnih i bogatih plavojki koje razotkrivaju svoje najskrivenije tajne....hahaha...
nightonearth @ 21:03 |Komentiraj | Komentari: 0

U programu 5. Liburnia film festivala, koji se ove godine održava od 30.08. do 02.09. 2007. u lučici u Ičićima, bit će prikazano 15 hrvatskih dokumentarnih filmova. Filmovi se natječu za nagradu žirija i nagradu publike, a bit će dodijeljeno i nekoliko posebnih priznanja.Ove godine smo po prvi put uveli selekciju filmova i ovih 15 je izbor od 50 pristiglih na naš natječaj. Osim toga, ove godine poboljšat ćemo kvalitetu projekcija, a ponosni smo i da će većina autora ponovno biti prisutna na Liburnia film festivalu', rekao je koordinator festivala Igor Bajok.

'Filmovi koje smo izabrali dobar su presjek onoga što je u proteklih godinu dana snimljeno u Hrvatskoj. Iako je bilo još zanimljivih naslova, nažalost negdje smo morali podvući crtu jer festival traje samo četiri dana. Gledao sam da filmovi budu aktualni, svježi i zanimljivi lokalnoj publici', objasnio nam je selektor Oliver Sertić.

Osim filmova u konkurenciji, nakon dodjele nagrada, u nedjelju, bit će prikazan izbor filmova s Tabor film festivala, najbolji dokumentarci Revije amaterskog filma iz Zagreba i najnoviji uradak Filmaktiva iz Rijeke.

Za vrijeme festivala, održavat će se tradicionalna radionica osnova dokumentarnog filma u organizaciji Filmaktiva i Restarta iz Zagreba. Na radionicu se potrebno prijaviti i to na e-mail marin.lukanovic@gmail.com

'Bogat filmski program, koji počinje svaku večer točno u 20.30 h, začinit će, kao i svake godine, nekoliko lokalnih bendova i dj-a. Moramo još jednom napomenuti da je Liburnia film festival prošle godine posjetilo oko 1500 ljudi i da su ga mediji i gosti priznali kao najjači lokalni brand', nastavio je koordinator Bajok.

nightonearth @ 20:50 |Komentiraj | Komentari: 0
google oglasi
Brojač posjeta
70741
blog catalog
padaj silo

Padaj, silo i nepravdo,
narod ti je sudit zvan;
bježte od nas noćne tmine,
svanuo je i naš dan.

Pravo naše ugrabjeno
amo natrag dajte nam;
ne date li, ne molimo,
uzet će ga narod sam.

Index.hr
Nema zapisa.